Klimatyzacja w środkach transportu publicznego

Dbamy o sprawność klimatyzacji w środkach transportu publicznego. Jesteśmy świadomi jak bardzo ważną kwestią jest komfort podróżnych o każdej porze roku. Wykonywanie regularnych przeglądów okresowych klimatyzacji eliminuje nieprzyjemny zapach wychodzący z zanieczyszczonych systemów klimatyzacyjnych, usuwa wiele typów bakterii, grzybów i wirusów daje nam odczuwalny komfort z prawidłowego działania. W trosce o zdrowie i zadowolenie klientów środków transportu publicznego, na czele naszej oferty są okresowe przeglądy układów klimatyzacyjnych, wentylacyjnych oraz grzewczych.

Klimatyzacja w pojazdach transportu publicznego sterowana jest przez automatykę pojazdu. Często są to rozwiązania indywidualne, nietypowe i rozbudowane łączące wiele zagadnień z zakresu automatyki t.j. komunikacja, sygnały cyfrowe oraz analogowe, sterowniki wraz z oprogramowaniem, przetwornice zasilające układy klimatyzacji. Posiadamy wieloletnie doświadczenie z zakresu diagnostyki i usuwania awarii w tramwajach, autobusach, pociągach poświadczone współpracą z licznymi firmami z sektora usług transportu publicznego poparte referencjami klientów. Współpracujemy zarówno z producentami pojazdów jak też producentami systemów wykorzystywanych w pojazdach. Jesteśmy świadomi tego, że instalacje klimatyzacji na pojazdach pracują w trudnych warunkach i cechują się nietypowymi usterkami, które nie występują w układach klimatyzacji stacjonarnej.

Zajmujemy się:

• wykonywaniem okresowych przeglądów instalacji klimatyzacji na pojazdach transportu publicznego
  • diagnostyką i usuwaniem awarii instalacji klimatyzacji na pojazdach transportu publicznego t.j. tramwaje, pociągi, autobusy
  • doborem oraz montażem klimatyzacji na pojazdach transportu publicznego
  • doradztwem technicznym