CNT plus sp. z o.o.

Zadzwoń do nas

+48 58 302 00 32

Klimatyzacja Komfortu

Jakość powietrza w pomieszczeniach wpływa na samopoczucie i zdrowie osób w nich przebywających. Naszym zadaniem jest dbałość o czystość powietrza, ponieważ doskonały mikroklimat wywołuje dobrą aktywność dnia codziennego a razem z nią sprzyja koncentracji, skuteczności uczenia się , oraz zwiększa wydajność pracy. Dlatego też chcąc zapewnić zarówno sprawne działanie klimatyzacji jak i bezpieczeństwo użytkowników skrupulatnie pilnujemy terminowości wymiany filtrów a regularne czyszczenie i odgrzybianie uważamy za absolutną koniecznością.

Grupę klimatyzacji komfortu tworzą urządzenia typu Split – pojedyncze pomieszczenie, Multi Split – kilka pomieszczeń oraz VRF – wiele pomieszczeń. Typy jednostek wewnętrznych montowane w pomieszczeniach:

• ścienne - Idealne do dużych pomieszczeń, zasięg niektórych urządzeń sięga do 12m, natomiast pionowy kąt wylotu powietrza można ustawić w różnych kierunkach
  • przypodłogowo-sufitowe - Ogromną zaletą klimatyzatorów przypodłogowo-sufitowych jest oszczędność zajmowanej przestrzeni w pomieszczeniu, gdyż dają nam możliwość wyboru miejsca montażu przy podłodze na ścianie lub też pod sufitem.
  • kasetonowe - Perfekcyjne rozwiązanie do biur, sekretariatów, sklepów oraz innych pomieszczeń komercyjnych. Gwarantuje funkcjonalne rozprowadzenie chłodu dzięki szerokim, czterokierunkowym nawiewom powietrza.
  • kanałowe - Stosowane do montażu w przestrzeni międzystropowej, jako doskonałe rozwiązanie dla pomieszczeń, gdzie wymagany jest niski poziom hałasu typu sale wykładowe, restauracje. Możliwość zaprojektowania nawiewów w dowolnym miejscu sufitów podwieszanych czyni jednostkę kanałową idealnym rozwiązaniem dla hoteli.

W naszej ofercie znajdziecie Państwo wzornictwo klimatyzatorów, które idealnie dopasowują się do nowoczesnego wnętrza i można je wykorzystać podczas aranżacji nawet ekskluzywnych pomieszczeń. Dla Twojego gabinetu, biura, restauracji oraz hotelu proponujemy szeroki wybór klimatyzacji wielu wiodących producentów.

Zajmujemy się:

• diagnostyką i usuwaniem awarii instalacji klimatyzacyjnych
  • doborem oraz montażem jednostek klimatyzacji
  • wykonywaniem okresowych przeglądów instalacji klimatyzacji
  • doradztwem technicznym

Oferujemy zarówno stałą współpracę serwisową jak i pomoc doraźną w razie awarii.

Zadzwoń do nas

Napisz do nas